Behandlingar

KOSMETISKA INJEKTIONER

BEHANDLINGAR

BOTOX

 

Botulinumtoxin förhindrar behandlade ansiktsmusklers sammandragning, vilket orsakar rynkor eller linjer när man kisar, ler eller rynkar pannan.

 

Pris per område som behandlas.

 • 1 område: 2.200 kr
 • 2 områden: 3.200 kr
 • 3 områden: 4.000 kr

 

Lipflip, 1 område

Marionettlinjer, 1 område

Haka, 1 område

 

Tandgnissel, 3 områden

 

Mini facelift, 5 områden som ingår är panna, glabella, skrattrynkor, lipflip, ögonbrynshöjare - ev. kan ett område bytas ut mot marionettlinjer: 5.000 kr

 

Hyperhidros (överdriven armsvett): 5.500 kr

 

Käk-förminskning: 4.000 kr

 

 

 

FILLERS

 

Priser beror på vilken volym som behövs / önskas.

 

Fillers:

 • 1.1 ml: 3.200 kr

 

Läpp-booster, s.k. "roselips",

ger fukt och lyster, ingen

förstorning:

 

 • 1 ml: 1.500 kr

 

 

Borttagning av filler med hyalase: 2.500 kr

PROFHILO

 

Denna produkt är varken en skinbooster eller filler, utan stimulerar på stamcellsnivå och triggar igång fibroblaster, keratocyter och ger elastisitet och bromsar åldrandet.

 

Produkten innehåller 2 ml per behandling.

 

Kan användas för ansikte, hals, dekolletage, händer och under armar. Fungerar även för sträckmärken.

 

En kur ges över tre tillfällen, först en behandling, sen en till efter 4 veckor och slutligen efter 6 månader till den sista behandlingen. Man ser inte så mycket första gången, men en god effekt brukar ses efter andra behandlingen.

 

 • Enstaka tillfällen: 4.000 kr 
 • Kur om tre tillfällen: 10.000 kr

 MESOTERAPI - MICRO BOTOX

 

Mesoestetic och Cytocare är en mezzoterapi / mesoterapi som behandlar en fuktfattig, stressad hy med en vitamincocktail. Jag blandar den efter din huds behov. Den hjälper även på acnehy. Behandlingen injiceras i dermis (överhuden) och ges endast av legitimerad personal.

 

Behandlingen bör göras en gång per månad för att hjälpa huden att få en hydrerad, spänstig och frisk struktur. Den korrigerar cellerna, hjälper mot hyperpigmentering, stramar upp huden och bygger celler. Den förbättrar med andra ord hudens kvalité då den även stimulerar kollagenproduktionen.

 

 • 1 behandling: 2.500 kr
 • 3 behandlingar: 7.000 kr
 • 6 behandlingar: 12.000 kr

PDO TRÅDLYFT

 

Vem passar att göra trådlyft?
Är du nyfiken på trådlyft? Alla som vill ha uppstramning i ansiktet, kring käklinje, runt mun och ögon, eller åtgärda en rynkig panna eller hals är bra kandidater för behandlingen.
 


Vilket resultat kan jag förvänta mig?
Viss effekt kan ses direkt, men maximal effekt efter trådlyftsbehandlingen ses vanligen efter tre - fyra månader. Därefter håller den i cirka 1,5 år beroende på livsstil, ålder, hudtyp etc. Jag rekommenderar en ”touch up” efter cirka 6 månader för att den föryngrande effekten ska hålla ännu längre.


Vad är trådlyft
Det är en behandling där jag sätter trådar under huden så du får en snabb effekt.  Behandlingen har snabbt blivit ett populärt alternativ till traditionella uppstramningsbehandlingar och även kirurgiska ansiktslyftningar. Den nya generationens trådlyft ger inte enbart effektiva och utmärkta estetiska resultat utan metoden är framförallt säker och du kan omedelbart återgå till i princip alla vanliga aktiviteter efter behandling.


Med denna trådlyftsteknik läggs ett antal trådar med hjälp av nålar, på utvalda ställen under huden för att ge en kollagenstimulerande och uppstramande effekt. Genom att använda kraftigare trådar får vi en högre kollagenstimulering på vissa partier och därmed ett större lyft eller uppstramning. Studier visar att en ökad aktivitet av kollagen, elastin och ökad blodtillförsel ger en ökad elasticitet och stuns.


Hur går behandlingen till?
Varje behandling tar mellan 30-60 minuter beroende på vilket område som behandlas. Innan behandlingen bedövas området med en salva som får ligga på ca 45-60 minuter eller så sätter jag lokalbedövning g med injektioner. Därefter förs tunna Polydioxanon (PDO) trådar in under huden med hjälp av nålar, vilket stimulerar hudens vävnad och naturliga kollagentillväxt som leder till ett uppstramade resultat inifrån och ut. Efter behandlingen upplevs i vissa fall en lättare svullnad, rodnad eller blåmärken.
 


Vad är Polydioxanon (PDO) trådar?
PDO-trådarna som används vid trådlyft är mycket tunna och är vävnadsvänliga, nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen. Du kommer inte att "se" trådarna när de ligger på rätt sätt under huden.
 


Vilka områden kan jag behandla?
Trådlyft kan göras på hela kroppen. De behandlingsområden som vi idag erbjuder är ansikte - dubbelhaka, hamsterpåsar, kinder, runt mun, pannan, nasolabialveck kring näsa och hals. I pannan kan vi få ett ögonbrynslyft. Hela ögonområdet får ett lyft och även här bestämmer antalet trådar hur mycket lyft vi ska skapa.
 


Pris per tråd, 100-200 per styck (beroende på produkt) samt en startkostnad på 500/-

PRP - PLATELET RICH PLASMA

 

HUR GÅR EN BEHANDLING TILL?
Behandlingen genomförs genom att man tar en viss mängd blod från patienten, som vid ett vanligt blodprov. Därefter separeras plasman och blodplättarna från blodet genom centrifugering och placeras sedan i sterila rör med en stabiliseringsfaktor där de aktiveras. Denna plasma med blodplättar innehåller olika tillväxtfaktorer som ökar läkningsprocessen av skadad / åldrad hud. Slutligen injiceras plasman med blodplättarna i de områden man vill behandla.


HUR LÅNG TID TAR BEHANDLINGEN?
30-45 minuter.


HUR MÅNGA BEHANDLINGAR ÄR NÖDVÄNDIGT?
Reaktionen på behandlingen varierar, för de flesta räcker det med 1-3 behandlingar/år.

Mellan varje behandling skall det gå 8-12 veckor.

Det finns ingen gräns för antalet behandlingar som kan genomföras. Ansvarig behandlare kommer att utforma ett behandlingsprogram baserat på kundens hudtillstånd.


HUR SNABBT OCH VILKA RESULTAT KAN MAN FÖRVÄNTA SIG AV EN PRP-BEHANDLING?
Först kommer man att se och känna en svullnad. Under de närmsta dagarna och veckorna frigör blodplättarna tillväxtfaktor och pre-stamceller som ökar kollagenproduktionen och hudens struktur och ton förbättras successivt. Full förnyelse av kollagen tar upp till tre månader.


KAN ALLA HUDTYPER BEHANDLAS?
Ja, PRP-behandlingen användas på alla hudtyper och färger.


HUR LÄNGE HÅLLER BEHANDLINGEN?
Behandlingsresultat varierar, men i de flesta fall varar det i upp till 18 månader. Genom att kontinuerligt upprepa behandlingen man kan upprätthålla resultatet.


VILKA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS?


 • Huden omkring och under ögonen
 • Kinder och haka
 • Käklinjen
 • Bröst och dekolletage
 • Händer och armar
 • Hårbotten för fylligare hår
 • Skägg
 • Underliv


VILKA BIVERKNINGAR KAN FÖRVÄNTAS?
Minimal svullnad och rodnad i 12-24 timmar efter behandlingen. Mindre blåmärken kan förekomma efter nålen.


VARFÖR SKA JAG VÄLJA PRP?
Det tas blod som vid ett vanligt blodprov, varefter det centrifugeras och injiceras igen. Detta ger


 • Reducerad risk för infektion
 • Reducerad risk för utbuktningar eller klumpar.
 • Reducerad risk för asymmetri
 • Reducerad risk för allergi


Patientens egen blodplasma används. Inga kemiska ämnen


PRP ger långvariga resultat och möjlighet att behandla flera områden samtidigt. Kan användas tillsammans med mesoterapi, botox eller microneedling.


PRP ger inte en omedelbar “quick fix” men skall ses som en långtidsinvestering. Men önskas snabba resultat så kan PRP utmärkt kombineras med de andra injektionsbehandlingarna.


Oavsett vilken behandling du önskar, kontakta mig gärna för konsultation och pris.TANDBLEKNING

 

Nu kan jag äntligen erbjuda  tandblekning med Mighty Smile, en skonsam och kosmetisk metod.

 

Tandblekning:

 • 1.295 kr

 

Touch-up efter max. 4 veckor:

 • 395 kr

 

Detta är en salongsblekning som följer alla EU regler. Den löser upp missfärgningar, men bleker inte emaljen då den inte innehåller peroxid. Ger heller inga ilningar i tänderna. För bästa resultat rekommenderas att du har varit hos tandläkaren och tagit bort tandsten innan behandlingen.

PRODUKTER FÖR HUDVÅRD

 

Nu kan du handla med dig hem produkter för din ansiktsvård:

 

 • Ampuller som du lägger på huden
  från Mesoestetik eller Babor, 100 kr/styck
 • Sheet mask för tre zoner i ansiktet, 200 kr/stk
 • Viscoderm dagkräm, SPF50, 50ml, 395 kr/stk
 • Profhilo serum, 50ml, 595 kr/stk

Copyright 2018 Estetik.Syrran